Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

2 September 2024 2025 Kawasaki MULE DX - modely odhalené

Kawasaki pre Európu oznámila rad dvoch modelov DX MULE pre rok 2025.
Lídri radu Kawasaki MULE sú MULE PRO-DX a PRO-DXT. Každé z nich využíva 3-valcový, vodou chladený, OHV, dieselový motor Bosch s objemom 993 cm3 a vstrekovaním paliva, ktorý dodáva výkon prostredníctvom duálneho rozsahu CVT a obe vozidlá ponúkajú voliteľné 2WD a 4WD a 17,8 kW pri 3600 ot./min a 52,1 Nm (5,3 kg¦) m) maximálneho krútiaceho momentu pri 2 400 ot./min.
 
Pre Timberline Green MULE PRO-DX z roku 2025 odhaľuje obrovské sklápacie lôžko a pôsobivú ťažnú schopnosť tvrdo pracujúceho vozidla, ktoré tisíce verných zákazníkov považujú za nevyhnutné, keďže zaberá stred medzi veľkými a nákladnými traktormi na údržbu a menšími úžitkovými vozidlami alebo menej výkonnými štvorkolkami.
 
PRO-DXT, ktorý je teraz k dispozícii vo farbe Super Black, je vrcholom radu Kawasaki MULE pre rok 2025, ktorý sľubuje tie isté skvelé praktické a výkonné funkcie ako PRO-DX, pričom pridáva možnosť mierne znížiť kapacitu vyklápacieho nákladu pri skladaní otvorením integrovanej prídavnej lavice, aby sa rýchlo a jednoducho zvýšila schopnosť prepravy pasažierov.
 
Predajcovia Kawasaki sa teraz pripravia na ďalšiu predajnú sezónu ponúkajúcu špičkové produkty dôkladne otestované na trhu a ideálne vhodné pre širokú škálu náročných a rôznorodých úloh.