Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2024 Desať nových farieb pre rodinu Ninja pre rok 2025

S iba dvoma aktuálnymi farebnými schémami prenesenými do roku 2025 je v rámci radu Ninja v Európe na nadchádzajúcu sezónu najmenej desať nových farebných možností.
Zachovaná je metalická grafitová šedá/metalická diablo čierna možnosť Ninja ZX-10R plus metalická čierna Spark pre Ninja ZX-4R, zatiaľ čo ostatné modely majú až tri nové farebné možnosti.*
 
Druhou možnosťou pre Ninja ZX-10R v roku 2025 bude limetkovo zelená/ebenová/perleťová Blizzard White, zatiaľ čo predtým Lime Green Ninja ZX-10RR bude čoskoro ponúkaný vo farbe Metallic Matte Graphenesteel Grey. Obidve farebné možnosti pre Ninja ZX-6R v roku 2025 sú nové a zákazníci si môžu vybrať buď Lime Green/Ebony/Pearl Blizzard White alebo Ebony/Metallic Flat Spark Black.
 
Podobne aj Ninja H2 SX a jej partnerský model SE budú v showroomoch v nových farbách Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black a Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/ Metallic Matte Graphenesteel Grey, ktoré – skôr ako sa opýtate – pravdepodobne budú najdlhší farebný názov sezóny 2025!
 
Posledné tri z desiatich nových farieb Ninja pre rok 2025 zdobia dvojča Ninja 650 s čiernou, zelenou a sivou. Čierna metalíza Spark/Čierna metalíza Flat Spark Black bude najtmavšou voľbou spolu s bielou Lime Green/Pearl Blizzard White a nakoniec so šedou metalickou matnou Carbon Grey/Flat Ebony.
 
Keďže väčšina strojov je teraz k dispozícii s novými farebnými možnosťami popri tradičnej príťažlivosti rodiny Ninja, zdá sa, že rok 2025 bude ďalšou vynikajúcou sezónou pre nadšencov športových motocyklov Kawasaki.
 
 
 
 
 
 
 
* Informujte sa u svojho miestneho distribútora alebo predajcu a zistite, ktoré modely a farebné možnosti sú dostupné na vašom trhu.