Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2024 Dva modely a tri farebné možnosti pre Eliminator v roku 2025

Relatívne čerstvý a vítaný prírastok do radu Kawasaki, Eliminator 500, bude aj v roku 2025 dostupný v dvoch modelových špecifikáciách, pričom potenciálni majitelia si budú môcť vybrať z troch nových farebných prevedení.
Eliminator 500 je založený na koncepte „Just Ride“ a je vybavený novým paralelným dvojvalcovým štvortaktným strednokapacitným motorom Kawasaki (ktorý bol tiež vyladený pre svoju úlohu v nových modeloch Z a Ninja 500).
 
S obrovským záujmom o segment strednej kapacity alebo takzvanej „základnej úrovne“ je konkurencia tvrdá, takže Kawasaki ponúka tri úplne nové farby na rok 2025, aby podporili vplyv a príťažlivosť Eliminatora.
 
Pre štandardný model budú pre nadchádzajúcu sezónu v ponuke dve farebné prevedenia, čierna metalíza Flat Spark alebo perleťová robotická biela, zatiaľ čo model SE, ktorý je na čele radu, bude ponúkaný v šedej metalíze Carbon Grey/Flat Ebony.*
 
Pre majiteľov Eliminator 500 2025 je príbeh jednoduchý, stačí si vybrať farbu a potom „Just Ride“.
 
 
* Informujte sa u svojho miestneho distribútora alebo predajcu a zistite, ktoré modely a farebné možnosti sú dostupné na vašom trhu.