Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

31 Máj 2024 Elektrode nabíja ďalšiu úroveň v roku 2025

V stopách pôvodného Elektrode bude najnovší a väčší model z rozširujúcej sa rodiny dostupný v Európe v predajnej sezóne 2025.
Elektrode 20 je variantom prvého elektrického balančného bicykla Kawasaki  Elektrode 16 podľa vývojového konceptu „My First Fun to Ride“. Teraz s 20-palcovými kolesami sa cieľový vekový rozsah zvýšil aj o dospelých, čo umožňuje viacerým jazdcom zažiť terénnu zábavu, ktorú môžu poháňať dvojkolesové vozidlá, a zároveň prinášať ducha „Fun to Ride“ od Kawasaki.
Zameraný na tých, ktorí ešte nie sú pripravení jazdiť na terénnom motocykli alebo nemajú lokálne prostredie na jazdu na ňom, je Elektrode 20 ideálny na použitie vo vhodných terénnych parkoch alebo kempingoch s potrebným vybavením a povoleniami*.
 
Vo svojom nápadnom charakteristickom pre Kawasaki limetkovo-zelenom a čiernom prevedení je Elektrode 20 napájaný kombináciou 48 V/10,2 Ah (489,6 Wh) batérie spojenej s motorom v kolese s výkonom 750 W; podstatné zvýšenie oproti motoru Elektrode 16, ktorý je dimenzovaný na 250 W. S možnosťou nabíjania – cez nabíjačku a nabíjací kábel zapojený do batérie umiestnenej na uhlopriečke rámu – nulové nabitie až úplné nabitie za štyri hodiny, pričom 90 % nabitia sa dosiahne iba za tri hodiny.
 
Ponukou troch voliteľných rýchlostných režimov si jazdci môžu „vyladiť“ výkon tak, aby vyhovoval ich schopnostiam a požiadavkám, od nízkej, strednej a vysokej s komfortom dlhých jazdných relácií. Celá hodina jazdy je možná v režime High a dlhšie obdobia pri nižších rýchlostných hodnoteniach sú možné v závislosti od hmotnosti jazdca, terénu a použitia.
 
Veľký trubkový rám typu MTB obsahuje teleskopickú prednú vidlicu, prednú a zadnú brzdu s manuálnym lankom (ovládané ľavou a pravou páčkou riadidiel) a 20-palcové (50,8 cm) predné a zadné pneumatiky. A aby sa prispôsobilo čo najväčšiemu počtu výšok jazdcov, sedadlo ponúka veľkorysú 143 mm výškovú nastaviteľnosť. Má dokonca prednú „tabulu s číslami“ v štýle KX, ktorá ešte viac podčiarkne jeho off-roadový vzhľad a osobnosť!
 
Vďaka svojmu off-roadovému dizajnu inšpirovanému KX – v spojení s použitím evokujúcej Kawasaki limetkovo zelenej farby – Elektrode 20 určite rozprúdi pulzy nielen tým, ktorí sú pripravení opustiť menšiu Elektrodu, ale aj rodičom a rodine. členov, ktorí neodolajú jednoduchosti ovládania, výkonu, vytrvalosti a zábave, ktorú ponúka najnovšia ponuka plne elektrických off-roadov Kawasaki.
 
Farba modelového roku 2025: Lime Green
 
*Skontrolujte dostupnosť produktu a legislatívu o používaní vo vašej krajine bydliska.