Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

19 August 2024 Návrat v čiernom - 2025 MULE SX

Odhliadnuc od známeho zeleného vzhľadu, 2025 MULE SX bude k dispozícii vo výraznej čiernej farbe Super Black.
Kawasaki si vytvorila špeciálne miesto s radom úžitkových vozidiel MULE, ktoré dôsledne dodáva stroje, ktoré sú štýlové, praktické a odolné, pričom sú vyrobené pre celoživotnú tvrdú prácu.
 
MULE SX, ktorý ponúka vynikajúcu hodnotu za peniaze a predstavuje životaschopnú alternatívu k štvorkolke, je pre mnohých prvou ochutnávkou UV žiarenia a zákazníci vítajú praktické možnosti nosenia nákladu aj užitočnú ochranu pred poveternostnými vplyvmi.
 
MULE SX 4x4 sa môže pochváliť voliteľným pohonom 2WD a 4WD s dvojrozsahovou prevodovkou Hi-Lo a uzávierkou zadného diferenciálu a spolieha sa na robustný a mimoriadne spoľahlivý zážihový motor OHV 410 cm3 s hnacou silou 9,9 kW (13,5 k).
 
Nosnosť ťažného zariadenia 500 kg a maximálna nosnosť 181 kg sú ideálne pre mnohých používateľov, zatiaľ čo také „pohodlie pre tvorov“, ako je naklápací volant a nezávislé predné odpruženie MacPherson, prenášajú automobilové myslenie a pohodlie do sektora úžitkových vozidiel.
 
S pohotovostnou hmotnosťou iba 468 kg môže byť MULE SX so vstrekovaním paliva niektorými vnímaný ako úžitkové vozidlo základnej úrovne, ale úroveň špecifikácií dobre zapadá do rozsahu oveľa drahších strojov, vďaka čomu je model 2025 skutočne „ win-win“ vyhliadka.