Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2024 Nové farby pre Versys 650 a Vulcan S v roku 2025

Populárny Versys 650 adventure tourer a veľmi obľúbený Vulcan S sú pripravené na oživenie farieb pre predajnú sezónu 2025*.
Agilný Versys 650, známy od svojho debutu ako adaptabilný stroj „na akúkoľvek cestu“, bude opäť ponúkaný predajcami Kawasaki na nadchádzajúcu sezónu v množstve variantov od Standard až po Grand Tourer.  Dve nové farby pre rok 2025 budú Pearl Robotic White/Metallic Spark Black a Metallic Graphenesteel Grey/Metallic Spark Black.
Vulcan S, ktorý zdieľa tú istú pohonnú jednotku ako jeho cestovný súrodenec – no napriek tomu preladený a preorientovaný pre potreby jazdca na krížniku – si cieľavedome vytvoril priestor v strednej triede. Jeho zmes štýlu a šikovných praktických funkcií, ako sú nastaviteľné stupačky a možnosti Ergo-Fit umožňujú jazdcom doladiť Vulcan S podľa ich výšky a preferencií, zatiaľ čo podvozok vybavený zadným odpružením s jedným tlmičom vybaveným spojkou, ktorá umožňuje dlhší zdvih pre zvýšenie jazdný komfort
Nová farebná varianta pre Vulcan S, ktorá prenesie súčasnú veľmi žiadanú farbu Metallic Flat Spark Black do roku 2025, bude jemným prevedením rovnakej témy, ktorá zahŕňa čiernu Metallic Flat Spark Black/Metallic Flat Raw Graystone.
Dobrodružstvo alebo cruising , Versys 650 aj Vulcan S budú pripravené opäť splniť potreby nadšencov v roku 2025... a budú pripravené rozdúchať ich jazdeckú vášeň.
 
 
 
* Informujte sa u svojho miestneho distribútora alebo predajcu a zistite, ktoré modely a farebné možnosti sú dostupné na vašom trhu.