Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2024 Nové farebné prevedenia série Z pre rok 2025

Motocykle z neustále populárnej série Z Kawasaki budú predstavené v roku 2025 s niekoľkými vybranými farbami prenesenými z roku 2024, väčšina ostatných však bude úplne nová.
Výkonný, preplňovaný Hypernaked Z H2 SE, ktorý zostáva v tohtoročnom odtieni, je aj naďalej dostupný v metalickej matnej sivej grafenesteel/čiernej so zrkadlovým povrchom, zatiaľ čo štandardný model príde ako stroj Emerald Blazed zelená/kovová matná sivá grafenesteel/metalická Diablo čierna.
 
Pokiaľ ide o model Z650, prichádzajú na trh dve nové farebné možnosti v podobe Black/Red Metallic Spark a Black/Green Metallic Spark Black.
 
Celosvetovo úspešný rad RS opäť napína svaly v roku 2025 s tromi novými možnosťami pre Z650RS a rovnakým počtom možností v rámci ponuky Z900RS.
 
Z650RS bude na budúci rok  ponúkať farby buď ako Ebony, Ebony/Green alebo Ebony/Yellow Ebony/Green vyvolávajúcou spomienky na slávnu grafickú schému Z1 alebo iteráciou Ebony/Yellow vyvolávajúcou obrazy neskoršej, legendárnej Z1B.
 
Z900RS sa objaví v čiernej farbe Matallic Diablo Black plus v ponuke Ino Red – opäť vyčarí príjemné spomienky na minulé slávne modely Z – zatiaľ čo stále populárny model SE sa objaví vo farbe Spark Black/metalická matná uhlíkovo sivá farba.*
 
Pre rok 2025 sa farby menia a vyvíjajú, zatiaľ čo základný duch Z naďalej poteší a inšpiruje.
 
 
 
*Pre zistenie, ktoré modely Z a farebné možnosti sú dostupné na vašom trhu, si overte u svojho miestneho distribútora alebo predajcu.