Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 August 2024 Nový "oblek" pre W sériu 2025

Po stopovaní svojej línie až k samotnému formovaniu masovej výroby motocyklov Kawasaki sa W800 objavuje v novom prevedení pre predajnú sezónu 2025*.
V súvislosti so slávnymi motocyklami Meguro, ktoré tvorili základ W1 – prvého sériovo vyrábaného veľkokapacitného štvortaktného stroja Kawasaki z roku 1966, ktorý vyvolal senzáciu v Japonsku a na celom svete – má W800 verných a nadšených fanúšikov.
 
Precíznosť vačkového hriadeľa s kužeľovým prevodom, ktorý je vybavený vzduchom chladeným dvojvalcovým štvortaktným motorom, je len jednou známkou kvality pre model W800, ktorý sa môže pochváliť jasnými chrómovými blatníkmi vpredu a vzadu, prístrojmi v analógovom štýle a autentickým kovom v štýle 60-tych rokov. bočné panely.
 
Čierne bočné panely dopĺňa palivová nádrž, ktorá sa pýši jemnou kombináciou metalickej polnočnej zlatej/metalickej diablo čiernej a jemným horizontálnym žltým pruhom pod klasickým znakom nádrže W a gumenými kolennými úchytmi.
 
Vo svete, kde sa mnohé produkty zdajú byť autentické W800 zostáva originálnym artiklom a fanúšikovia W teraz dostanú novú farbu pre novú jazdeckú sezónu.
 
 
* Informujte sa u svojho miestneho distribútora alebo predajcu a zistite, ktoré modely alebo farebné možnosti sú dostupné na vašom trhu.