Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

1 Október 2024 Predstavenie modelu 2025 MULE Pro-FX

Modely Kawasaki radu MULE PRO sú známe ako plnohodnotné úžitkové/rekreačné side by side, ktoré ponúkajú vysoké schopnosti, robustnú odolnosť a špičkový komfort.  S modelom Pro-FX prináša Kawasaki vlajkový model, ktorý posúva špecifikácie na vyššiu úroveň. 



Pohon zabezpečuje kvapalinou chladený radový dvojvalec s objemom 999 cm3 vyrobený spoločnosťou Kawasaki v kombinácii s vysoko spoľahlivou bezstupňovou prevodovkou (CVT), ktorá poskytuje vynikajúce jazdné vlastnosti: reakcia na plyn a brzdenie motorom zvyšujú istotu vodiča pri zjazde zo svahu.

Pri návrhu konštrukcie sa starostlivo myslelo na údržbu používateľom, čo zabezpečuje ľahký prístup k olejovému filtru a vzduchovému filtru, zatiaľ čo ľahko prístupný prívod vzduchu prispieva k dlhším intervalom údržby.

Svetlá výška 295 mm znižuje pravdepodobnosť, že sa MULE PRO-FX dotkne zeme, čo znamená lepšiu dostupnosť a vyšší jazdný komfort. Okrem toho sa vpredu aj vzadu používa dvojramenné zavesenie kolies, ktoré umožňuje prejazd každého z kolies cez prekážky s minimálnym vplyvom na podvozok.  Dlhý zdvih kolies (P: 279 mm; Z: 256 mm) prispieva k zvýšenej svetlej výške ako aj k jazdnému komfortu.

Vysokokvalitný systém elektrického posilňovača riadenia (EPS) Kawasaki je citlivý na rýchlosť a ponúka ľahké ovládanie pri nízkych rýchlostiach, pričom so zvyšujúcou sa rýchlosťou vozidla sa jeho pomoc znižuje, aby sa zabezpečila citlivá reakcia riadenia.

Ako sa na špičkový stroj patrí, elektricky „voliteľný“ pohon 2WD/4WD a uzávierka zadného diferenciálu umožňujú jednoduché prepínanie medzi systémami pohonu podľa meniaceho sa terénu a spôsobu použitia, pričom zadný diferenciál s dvoma režimami zabezpečuje maximálnu trakciu pri uzamknutí.

Pri brzdení sa predné a zadné kotúčové brzdy postarajú o silný a istý brzdný účinok.  Hydraulický brzdný kotúč ponúka predvídateľný výkon a poskytuje brzdnú silu, ktorá zodpovedá požiadavkám na brzdový pedál. A s nosnosťou 453 kg plus ťažnou schopnosťou 907 kg je MULE PRO-FX stvorený na prácu - ťažkú prácu!

Model MULE Pro-FX, bude pre rok 2025 k dispozícii v červenej farbe Firecracker Red.