Buletiny

Oficiálny buletín Kawasaki

4 Jún 2024 Päť modelov radu KLX pre Európu v roku 2025

Kawasaki ponúka na sezónu 2025 päť modelov KLX s tromi kapacitami motorov, ktoré vyhovujú jazdcom s rôznou úrovňou zručností a veľkostí*.
V triedach motorov s objemom 110, 140 a 230 uľahčí štvortaktný rad vzduchom chladených strojov vstup do sveta štvortaktných strojov v triedach štartovacích a voľnočasových, čím sa vytvorí základ pre väčšie off-roadové ambície v budúcnosti.
 
S odolnosťou, výkonom a štýlom rodiny KX ako základnými konštrukčnými parametrami bol rad KLX vytvorený s cieľom ponúknuť nielen vzrušenie, ale aj roky spoľahlivých služieb spojených s dôveryhodnou a nadšenou sieťou terénnych predajcov Kawasaki.
 
Základný stroj – ale s rovnakou pozornosťou k detailom a konštrukčným štandardom ako stroje pre dospelých – KLX 110R s objemom 112 cm3 je robustným vstupným bodom do terénnej štvortaktnej stajne Kawasaki s rýchlym a elektrickým štartovaním a štvorstupňovou poloautomatickou prevodovkou. Skvelé pre juniorov, aby sa naučili, ako fungujú prevody bez zložitosti manuálnej spojky.
 
Pridanie "rodičovského" dorazu plynu tiež umožňuje, aby sa učenie vykonávalo v bezpečných rýchlostiach a za kontrolovaných podmienok. Pretekársky vzhľad KX je podporený pretekárskym štýlom odpruženia a plným postojom Kawasaki.
 
Ďalším krokom z hľadiska veľkosti motora je rad KLX140 s najmenej tromi modelmi dostupnými v roku 2025 od R so 17-palcovým predným a 14-palcovým zadným kolesom až po L (veľké koleso) s veľkosťou 19 a 16 palcov a nakoniec F (plná veľkosť) vybavený 21-palcovým predným a 19-palcovým zadným kolesom. S týmito tromi strojmi v rade určite nájdete motocykel vhodný pre rôzne výšky a typy jazdcov v spojení s jednoduchosťou obrovského množstva identických komponentov motora a podvozku.
 
Päťstupňový motor s manuálnou prevodovkou s elektrickým štartovaním a objemom 144 cm3, ktorý je uložený v obvodovom šasi z vysokopevnostnej ocele, je chladený vzduchom, takže nie sú potrebné chladiče, čo umožňuje tenký vzhľad šasi. Robustný dvojventilový motor je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko udržiavať, uprednostňuje čas jazdy pred časom v dielni.
 
Vlastné nastaviteľné odpruženie Uni-Trak od Kawasaki plus predné a zadné kotúčové brzdy pridávajú istotu pri jazde, zatiaľ čo štýl je čistý KX, ktorý odráža vzhľad a postoj nespočetných víťazných strojov.
 
Doplnením radu KLX 2025 od Kawasaki je najnovší v stajni 230, KLX230R S s novou sezónnou špecifikáciou vrátane nového zadného pomocného rámu a nižšej výšky sedadla 875 mm plus zapaľovania na kľúč, nového vyvažovača motora, nových nastavení zavesenia a predefinovanej ergonómie.
 
Vďaka aktualizovaným nastaveniam ECU a užšiemu saciemu otvoru a menšiemu saciemu ventilu (ø37 mm >> ø33 mm) pre rok 2025 pre jednoduchšie použitie v nízko-strednom rade je KLX230R S dôstojným lídrom radu KLX. Nech už sú vaše ambície v teréne akékoľvek a kamkoľvek sa chcete zatúlať, určite existuje KLX prispôsobený vašim potrebám a pripravený splniť vaše sny o jazde v teréne.
 
Farba modelového roku KLX110R 2025: Lime Green
KLX140R / KLX140R S / KLX140R L 2025 farba modelového roku: Lime Green
Farba modelového roku KLX230R S 2025: Lime Green
 
*Overte si prosím u svojho miestneho predajcu Kawasaki, ktoré stroje a špecifikácie sú dostupné vo vašej oblasti.